Οι 5 πιο συχνές καρδιακές παθήσεις

0
2312

Η καρδιά των ασθενειών είναι μια από τις κύριες αιτίες θανάτου και πιστεύει ότι είναι ένα πρόβλημα κυρίως των ανδρών. Η καρδιαγγειακή νόσος ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την καρδιά θα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη βασική αιτία θανάτου από ασθένειες.

Υπάρχουν πολλές συνήθειες λίγο υγιείς που δεν βοηθούν στην προστασία της υγείας μας σε σύγκριση με αυτού του είδους τα προβλήματα που επηρεάζουν ένα όργανο τόσο ζωτικής σημασίας όσο και η καρδιά: η έλλειψη άσκησης, μια κακή διατροφή, το κάπνισμα … κ.λπ.

Στη συνέχεια δείχνετε ποιες είναι οι 5 πιο συχνές καρδιακές παθήσεις:

  1.   Στηθάγχη: όταν δεν ρέει το αίμα που απαιτείται στην καρδιά λόγω προβλημάτων απόφραξης των στεφανιαίων αρτηριών, ο ασθενής που υποφέρει, αισθάνεται μια ισχυρή πίεση στο στήθος.
  2. Επίθεση στην καρδιακή ή καρδιακή προσβολή του μυοκαρδίου: διακόπτει τη διέλευση του αίματος σε οποιαδήποτε περιοχή της καρδιάς και αυτό επιδεινώνεται και πεθαίνει. Η πίεση στο στήθος, η ζάλη και η δύσπνοια είναι μερικά από τα συμπτώματα.
  3. Καρδιακή αποτυχία: η καρδιά δεν μπορεί να αντλήσει αρκετά το αίμα και αυτό δεν φτάνει την ποσότητα που απαιτείται για το υπόλοιπο σώμα. Οι ασθένειες της στεφανιαίας, της υπέρτασης ή του διαβήτη είναι μερικές από τις αιτίες της καρδιακής ανεπάρκειας.
  4. Αρρυθμία: είναι μια άλλη από τις πιο κοινές ασθένειες της καρδιάς και είναι σε έναν καρδιακό παλμό ακανόνιστο της καρδιάς. Αυτό μπορεί να χτυπήσει πιο αργά από το συνηθισμένο (βραδυκαρδία), πιο γρήγορα από το συνηθισμένο (ταχυκαρδία) ή να προκαλέσει διαλείπουσες αρρυθμίες που προκαλούν ζάλη, πνιγμό, ωχρότητα και εφίδρωση μεταξύ άλλων συμπτωμάτων.
  5. Ανεύρυσμα: συμβαίνει όταν η αρτηρία των τοιχωμάτων εξασθενεί και φλεγμονή σε οποιαδήποτε περιοχή ιδιαίτερα του σώματος. Προστατέψτε την υγεία μας από αυτό το πρόβλημα είναι εφικτό με συνήθειες υγιούς ζωής και ελέγχετε τη ρουτίνα και ότι πολλές φορές η φλεγμονή δεν προκαλεί πόνο ούτε αντιλαμβάνεται ο ασθενής.

Η έλλειψη χρόνου στην κοινωνία σήμερα είναι η κύρια δικαιολογία για τη μη άσκηση ή την κατανάλωση τόσο υγιούς.

Οι κίνδυνοι για την υγεία για να περάσετε ημέρες οκτώ ωρών καθισμένοι μπροστά από τον υπολογιστή, για παράδειγμα, και είναι εγγενώς εκθαμβωτικοί. Η κατάχρηση φαγητού γρήγορα και η διατροφή λίγο ισορροπημένη είναι επίσης συνηθισμένη.

Μην αφήσετε την έλλειψη χρόνου για εργασία και άγχος να προκαλέσει κακές συνήθειες σε εσάς. Είναι δυνατό να αναπτύξετε τόσο γρήγορες και εύκολες συνταγές που να τρώτε υγιείς ενώ εργάζεστε, καθώς και να κάνετε ασκήσεις στην κεντρική σας εργασία. Κάντε το και προστατεύστε την υγεία σας από ασθένειες πιο συχνές στην καρδιά.

Στο νοσοκομείο, ο ασθενής χορήγησε φάρμακα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, για παράδειγμα, της ηπαρίνης , ώστε να είναι λιγότερο “κολλώδες” αίμα και να δημιουργήσει είχε θρόμβους αίματος. Η ηπαρίνη χορηγείται ενδοφλεβίως ή με ένεση κάτω από το δέρμα. Τα άλλα μέσα έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνουν φάρμακα για την ανακούφιση του πόνου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να δώσει μορφίνη .

Οι β-αποκλειστές βοηθούν στη χαλάρωση του καρδιακού μυός, στην επιβράδυνση του καρδιακού παλμού και στη μείωση της αρτηριακής πίεσης για να διευκολυνθεί η καρδιακή απόδοση Μειώνουν τη ζημιά στον καρδιακό μυ και αποτρέπουν μελλοντικές καρδιακές προσβολές. Οι αναστολείς ACE μειώνουν την αρτηριακή πίεση και μειώνουν το καρδιακό στρες. Οι στατίνες βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Ανωμαλίες στο ρυθμό της καρδιάς είναι χαρακτηριστική. Είναι λόγω της αποτυχίας της καρδιάς ηλεκτρικό impulsbildning ή fortledning, καθώς και αναφέρεται από μια ομπρέλα όνομα, προβλήματα καρδιακού ρυθμού, ή αρρυθμίες. Το πιο κρίσιμο hjärtrytmrubbningen παραμένει σε κολπική μαρμαρυγή.

Χειρουργικές και άλλες διαδικασίες

Χειρουργικές και άλλες διαδικασίεςΕκτός από τα φάρμακα, ο γιατρός σας μπορεί να επιλέξει μία από τις ακόλουθες διαδικασίες:

Στεφανιαία αγγειοπλαστική και stenting . Σε αυτήν τη διαδικασία, ένας λεπτός καθετήρας εισάγεται μέσω μιας αρτηρίας στον μυ ή του καρπού σε μια μπλοκαρισμένη αρτηρία στην καρδιά. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται συχνά αμέσως μετά τον καρδιακό καθετηριασμό.

Ο καθετήρας έχει ένα ειδικό μπαλόνι, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή φουσκωμένο για να ανοίξει την μπλοκαρισμένη στεφανιαία αρτηρία. Στη συνέχεια, η αρτηρία εισάγεται ένα μεταλλικό στεντ που διατηρούσε ανοιχτό μακροπρόθεσμα. Αυτά είναι το μικροσκοπικό μεταλλικό οπλισμό, το οποίο εξασφαλίζει ότι το δοχείο παραμένει τεντωμένο.

Στεφανιαία αρτηρία Bajpe . Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο γιατρός θα πραγματοποιήσει παράκαμψη έκτακτης ανάγκης. Δημιουργώντας μια στεφανιαία παράκαμψη, ο χειρουργός “γεφυρώνει” τη στενή στεφανιαία αρτηρία με το λεγόμενο μόσχευμα.

Αποκατάσταση προγραμμάτων Η καρδιά είναι μια γενική εστίαση σε τέσσερις βασικούς τομείς: φαρμακευτική αγωγή, αλλαγή στον τρόπο ζωής, ψυχολογική βοήθεια και σταδιακή επιστροφή σε φυσιολογικές δραστηριότητες. Έτσι, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία ζουν περισσότερο και είναι λιγότερο πιθανό, δηλαδή αντανακλούν άλλη καρδιακή προσβολή ή επιπλοκή καρδιακής προσβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here