Ποιες είναι οι καλύτερες δίαιτες για την αποτελεσματική απώλεια βάρους;

0
1408
Ποιες είναι οι καλύτερες δίαιτες για την αποτελεσματική απώλεια βάρους;

Ποια μέθοδος για να επιλέξετε αν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα; Και ποιο είναι το καλύτερο για την υγεία; Αυτό είναι που οι ίδιοι οι εμπειρογνώμονες. Κάθε χρόνο, μια αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων που αποτελείται από ειδικούς γιατρούς, μεταξύ άλλων, στην απώλεια βάρους, τον διαβήτη και τη διατροφή, ορίζει τις καλύτερες δίαιτες στον κόσμο.

Η ομάδα εξετάζει πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφορετικές δίαιτες όσον αφορά διάφορους παράγοντες υγείας, όπως η μείωση του σακχάρου στο αίμα, το βάρος και ο κίνδυνος καρδιακών παθήσεων. Λαμβάνει επίσης υπόψη πόσο εύκολο είναι να ακολουθήσουν οι δίαιτες και τι αποτέλεσμα έχουν μακροπρόθεσμα. Εδώ είναι οι νικητές!

Καλύτερες δίαιτες στον κόσμο – σύμφωνα με τους ειδικούς

Καλύτερες δίαιτες στον κόσμο - σύμφωνα με τους ειδικούςΚαλύτερες Δίαιτες Συνολικά:

  • ΠΑΎΛΑ. Το όνομα σημαίνει Διαιτητικές προσεγγίσεις για να σταματήσει η υπέρταση-και ο πρωταρχικός στόχος της δίαιτας είναι η πρόληψη της υπέρτασης. Θεωρείται επίσης ότι μειώνει το βάρος. Η διατροφή αποτελείται από πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες προϊόντα ολικής αλέσεως, καθώς και λαχανικά και φρούτα με πολύ κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο. Από την άλλη πλευρά, το αλάτι και τα κορεσμένα λιπαρά συγκρατούνται.
  • Μεσογειακή διατροφή. Η δίαιτα θεωρείται ότι είναι ιδιαίτερα καλό για την υγεία, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για την απώλεια βάρους. Περιλαμβάνονται πολλά λαχανικά, φρούτα, ξηροί καρποί, ελαιόλαδο, όσπρια και ψάρια. Το κόκκινο κρασί σε μέτριες ποσότητες επιτρέπεται. Ωστόσο, μειώνεται σε βούτυρο, γάλα, κόκκινο κρέας, αλλαντικά, γλυκά και λευκό ψωμί.
  • Το μυαλό αντιπροσωπεύει την παρέμβαση μεσογειακής-παύλας για νευροεκφυλιστική καθυστέρηση και είναι ένας συνδυασμός παύλας και Μεσογειακής Διατροφής. Ο σκοπός της δίαιτας είναι κατά κύριο λόγο να κρατήσει τον εγκέφαλο υγιή για μεγάλο χρονικό διάστημα και την πρόληψη της νόσου του Αλτσχάιμερ. κουλούρια, κέικ, τηγανητά, κόκκινο κρέας, βούτυρο, τυρί και σκληρή μαργαρίνη είναι ένα Όχι-Όχι, αντ ‘ αυτού θα πρέπει να τρώτε πολλά άπαχο πρωτεΐνη, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, βατόμουρα, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, φασόλια και προϊόντα ολικής αλέσεως.

Κάποιοι άλλοι νικητές είναι:

  • Καλύτερη διατροφή για απώλεια βάρους: παρατηρητές βάρους.
  • Καλύτερη διατροφή για γρήγορη απώλεια βάρους: εδώ διορίστηκαν δύο νικητές – οι Weight Watchers και HMR, ανθρώπινο δυναμικό διαχείρισης, το οποίο είναι μια δίαιτα για να αντικαταστήσει τα γεύματα με κουνήματα σε σκόνη και έτοιμα γεύματα παρόμοια με τα Weight Watchers πωλούν. Τρώτε επίσης πολλά λαχανικά και φρούτα και εργάζεστε με αλλαγή συμπεριφοράς.
  • Καλύτερη διατροφή για την καρδιά: DASH και Ornish δίαιτα, όπου περιορίζετε τη συνολική κατανάλωση λίπους στο 10 τοις εκατό των ημερήσιων θερμίδων και ασκείτε πολλά.
  • Η διατροφή που είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε: ακόμη και η φυλή μεταξύ της Μεσογειακής Διατροφής, του νου, των παρατηρητών βάρους και της διατροφής γονιμότητας, όπου για την ενίσχυση της γονιμότητας με μια διατροφή που αποτελείται από πολλές φυτικές πρωτεΐνες.

Δοκιμάστε το μάθημα Κάψτε λίπος!

Δοκιμάστε το μάθημα Κάψτε λίπος!Χάστε 5 κιλά σε 2 εβδομάδες με το δυνάμωμα καύση του λίπους σας-και στη συνέχεια να συνεχίσει τον αγώνα βάρους με το ρυθμό που θέλετε! Μαζί με MåBra και κορυφαίους ειδικούς, μπορείτε να χάσετε βάρος εύκολα και αποτελεσματικά.

Με βάση την αναγνωρισμένη δίαιτα καυστήρα λίπους, έχουμε συνθέσει έτοιμα εβδομαδιαία μενού για αποτελεσματική απώλεια βάρους. Τρώτε καλή και ποικίλη διατροφή, με βασικά συστατικά που ενισχύουν την καύση σας. Τα εβδομαδιαία μενού είναι http://www.paroswines.gr/ διαθέσιμα ως παραλλαγή εκκίνησης, με λιγότερες θερμίδες για ταχύτερη απώλεια βάρους και σε παραλλαγές 2 εβδομάδων για έναν αποτελεσματικό αλλά μέτριο ρυθμό. Επιπλέον, έχετε μια” σούπερ γρήγορη ” έκδοση, όπου θα βρείτε συμβουλές και απλούς περιορισμούς αλλά δεν ακολουθείτε σταθερά μενού.

Το Burn fat περιλαμβάνει επίσης ένα εκπαιδευτικό βίντεο Leila Söderholm, προσωπικό εκπαιδευτή που blogs στο mabra.com. στον οδηγό, μοιράζεται ασκήσεις που μετατρέπουν την καύση λίπους σας στο μέγιστο!

Μπορείτε:

  • Πλήρες σχέδιο διατροφής και κατάρτισης για μια εβδομάδα
  • Πλήρες πρόγραμμα διατροφής και κατάρτισης για δύο εβδομάδες λίπους καυστήρα
  • Νέα ευρήματα, συμβουλές και γεγονότα σχετικά με την καύση λίπους
  • Ένα online εκπαιδευτικό βίντεο με τον προσωπικό εκπαιδευτή Leila Söderholm

Επιστήμονες: εδώ είναι η καλύτερη διατροφή για την υγεία και το βάρος!

Επιστήμονες εδώ είναι η καλύτερη διατροφή για την υγεία και το βάρος!Αγωνίζεστε με ένα επίμονο υπέρβαρο αλλά δυσκολεύεστε να επιλέξετε μια δίαιτα; Πάρτε βοήθεια από τα συμπεράσματα των ερευνητών εδώ! Οι άνθρωποι που τρώνε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Μεσογειακής διατροφής είναι σε καλύτερη θέση για να κρατήσουν το υπερβολικό βάρος σε απόσταση. Αυτό σημαίνουν οι επιστήμονες μετά τη σύγκριση διαφορετικών μεθόδων απώλειας βάρους μεταξύ τους.

Στη μελέτη, 21 υπέρβαροι άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα να τρώνε μετά από 3 διαφορετικές αρχές για ένα μήνα κάθε φορά. Μια ομάδα έτρωγε τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, όπου τα προϊόντα ολικής αλέσεως, τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούσαν ένα μεγάλο μέρος της διατροφής. Μια άλλη ομάδα έτρωγε σύμφωνα με τη δίαιτα Atkins, δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες, όπου αντ ‘ αυτού το λίπος και η πρωτεΐνη έπρεπε να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο πιάτο.

Η τρίτη και τελευταία ομάδα έτρωγε μεσογειακό φαγητό, όπου το μενού κυριαρχείται από ψάρια, φρούτα, προϊόντα ολικής αλέσεως και λαχανικά. Στην ομάδα Atkins, οι ερευνητές μπόρεσαν να σημειώσουν ότι οι συμμετέχοντες έκαψαν τις περισσότερες θερμίδες σε σύγκριση με τα άλλα υποκείμενα δοκιμής. Ένα αυτο-γραπτό επίδομα για τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μια αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Αλλά υπήρξαν και άλλες φυσικές αντιδράσεις μεταξύ των συμμετεχόντων που αξίζει να σημειωθούν. Μεταξύ άλλων, οι ερευνητές βλέπουν αύξηση της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μειώσουν το ποσοστό των υδατανθράκων στη διατροφή τους. Επιπλέον, αυξήθηκε ο κίνδυνος προσβολής επιβλαβών φλεγμονωδών ασθενειών της ίδιας ομάδας.

Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή που έτρωγαν τρόφιμα με λίγο λίπος είχαν τη μικρότερη αλλαγή όσον αφορά την κατανάλωση θερμίδων. Εκεί, οι ερευνητές θα μπορούσαν αντ ‘ αυτού να δουν μείωση της καλής χοληστερόλης και αύξηση των επιβλαβών λιπών του αίματος. Κάτι που, με τη σειρά του, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Η ομάδα που έτρωγε μεσογειακά τρόφιμα είχε αυξημένη καύση ισοδύναμη με 150 kcal / ημέρα σε σύγκριση με την ομάδα που απέφυγε το λίπος. Σε συνδυασμό με λίγες αλλαγές και περιορισμούς στη διατροφή και αυξημένη κατανάλωση ενέργειας, αυτό μπορεί να είναι το κλειδί για την απώλεια – και τη διατήρηση του βάρους τους, σημαίνουν οι ερευνητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here