Πώς να επιλέξετε το κρασί ;

0
1401

Επιλέγοντας το καλύτερο κρασί για την γιορτή είναι μια εκπληκτική τέχνη που, με μια μικρή ευχή, καθώς και υπομονή μπορεί να κατακτηθεί. Η ποικιλία των επιλογών και τα είδη πλούτο των γεύσεων και των ρυθμίσεων, που κάνουν το κρασί δεν είμαστε σε θέση να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, καθώς και την ανάγκη.

wino4

Κατά τη διάρκεια της διακοπές, δεξιώσεις, επίσημα δείπνα και συναντήσεις με φίλους και όχι μόνο συναντήσει τον χαιρετισμό, αλλά επιπλέον ταιριάζουν με την προτίμηση των γευμάτων, το καλύτερο κόκκινο κρασί. Το καλύτερο κρασί όχι μόνο ενισχύει τη γεύση των συνταγών, ωστόσο, επίσης, εμπλουτίζει τη γεύση τους.

Αρχάριος koneserowi είναι πιο πιθανό να είναι δύσκολο να καθορίσει τι ένα ποτήρι κρασί για να επιλέξετε. Κόκκινο, λευκό, ή ίσως το ροζ; Ξηρό ή γλυκό; Να προωθήσει την επιλογή των κατάλληλων ποτήρι κρασιά, τα οποία είναι zharmonizuje με το φαγητό και, επίσης, το Συμπλήρωμα είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία του, καθώς και την εμπειρία των εξειδικευμένων καταστημάτων. Βολικό μέσο για να αγοράσει το κρασί είναι καλύτερα ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας, το γεύμα ή το επερχόμενο δυνατότητα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα online κατάστημα, όπως, για παράδειγμα, , που σίγουρα θα βρείτε πολλά νόστιμα κρασιά από όλο τον κόσμο.

Το κύριο ερώτημα που θα θέσουμε στους εαυτούς μας, όταν πάρει ένα κόκκινο κρασί “, η οποία λευκό κρασί για να επιλέξετε, το κόκκινο ή το λευκό;”. Πρώτον, κατά την επιλογή το σωστό είναι να έχετε κατά νου ότι το κόκκινο κρασί δεν μπορεί να παίξει η προσωπικότητα πιάτα.

wino3

Η αρχή αυτή λειτουργεί σε αντίθεση με τις οδηγίες … το πιάτο όπως και το κρασί πρέπει να συμπληρώσουν, καθώς και αλληλεπιδρούν για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο σύνολο. — αν και κατά κανόνα είναι ελαφρύτερο κόκκινο-έχουν διάφορες προσωπικότητες που προορίζονται για διαφόρων ειδών πιάτα. , ιδίως εκείνων kwaśniejsze και επίσης wytrawniejsze, αναφέρθηκαν συνήθως πριν από το πιάτο του και ως απεριτίφ, τον εκφυλισμό της πείνας.

Το κρασί είναι απαλό για τα φρούτα γεύση πολύ καλύτερα

με ωμά ή βρασμένα στον ατμό λαχανικά, τα ψάρια και τα οστρακοειδή, μαλακό przyprawionym πουλερικών και επίσης τα ψάρια, πλευρά συνταγές, επιπλέον με φρούτα ή οποιοδήποτε είδος των ειδών τυριά– σε Γενικές γραμμές, με το φως, καθώς και ήπια przyprawionymi πιάτα.

Τα βαριά λευκά κρασιά έχουν μια ιδιαίτερη γεύση, έτσι ώστε να προσφέρουμε με πολύ przyprawionym κοτόπουλο καθώς και τα ψάρια, είναι επιπλέον τροφοδοτεί πετρελαίου φώτα και śmietanowych, τα γεύματα, τα τηγανητά, καπνιστά ψάρια ή άγρια πτηνά. Λευκά κρασιά σερβίρονται ελαφρώς διατηρημένα με απλή ψύξη, γενικά σε ένα επίπεδο θερμοκρασίας 8-12 ° C.

wino5

Ή αλλιώς, ωστόσο, είναι η περίπτωση αν μιλάμε για κόκκινα κρασιά που πάνε τέλεια με κάθε είδους πιάτο, με μια πιο δυνατή γεύση. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι αυτό το είδος του ποτού επιπλέον μπορεί να προσδιοριστεί με διάφορους βαθμούς δύναμης. Κόκκινο κρασί-soft είναι ένα μεγάλο εξάρτημα για την ευαίσθητη κόκκινα κρέατα και πολύχρωμα γεύματα, πουλερικά, δροσερό περικοπές, Πλήρως καλλιεργούνται τυριά, τα ξινά φρούτα, το κρέας, τα καπνιστά κρέατα, μανιτάρια και βότανα. Βαριά κόκκινα κρασιά πρέπει, και επίσης για έντονα καρυκευμένο σκοτεινά πουλιά, πολύ pieprznych συνταγές, καπνιστό κρέας, κόκκινο κρέας, είναι δύσκολο τυριά, τα γεύματα με το σκόρδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here