Πώς να φροντίζετε το δέρμα από μέσα σας

0
2338

Με την πάροδο των ετών, ο πληθυσμός είναι κάθε φορά πιο προσεκτικός στη φροντίδα του δέρματος, των μαλλιών ή των νυχιών όχι μόνο μέσω προϊόντων καλλυντικών αλλά και με τη χρήση των Διατροφικά καλλυντικά. Αυτές οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα δεν παύουν να αναπτύσσονται στα ράφια των φαρμακείων, στην πραγματικότητα πολλοί άνθρωποι περιλαμβάνονται στο τελετουργικό του προσώπου.

Τα Διατροφικά καλλυντικά είναι σημαντικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη αυτών των κενών που μπορεί να συμβούν ακόμα και αν ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή . Με τον ίδιο τρόπο, αυτά τα συμπληρώματα διατροφής πρέπει πάντα να βρίσκονται υπό την επίβλεψη επαγγελματιών προληπτικής ιατρικής ή ειδικών σε ένα μεταπτυχιακό στα καλλυντικά και τη δερμοφαρμακευτική, και ότι αυτές οι ενώσεις, που προορίζονται να βελτιώσουν τη φυσική εμφάνιση, μπορεί επίσης να παρουσιάσουν κάποιες επιπτώσεις εάν χρησιμοποιούνται υπερβολικά από αυτά .

Τι είναι τα θρεπτικά καλλυντικά;

Το Διατροφικά καλλυντικά είναι ένας συνδυασμός τροφίμων φυτικής προέλευσης με ένα σύνολο ιδιοτήτων θρεπτικών . Χάρη στην ενεργή τους βοήθεια για τη διατήρηση της καλής κατάστασης ορισμένων στοιχείων που είναι ορατά από το σώμα, όπως το δέρμα, τα μαλλιά ή τα νύχια.

Μια διαφορά από μάσκες ή κρέμες, τέτοια συμπληρώματα διατροφής ασκούν τη λειτουργία τους απευθείας στα στρώματα πιο βαθύ δέρμα , βελτιώνοντας την εμφάνισή του και την υγεία σας. Με τον ίδιο τρόπο, έτσι ώστε αυτή η δράση να έχει παρουσία, τα άτομα που κάνουν χρήση των Διατροφικά καλλυντικά πρέπει να τα συνδυάζουν με μια δίαιτα ισορροπημένη και να ασκούν άσκηση .

Τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος συνήθως λαμβάνονται μέσω του στόματος και παρουσιάζονται με τη μορφή δισκίων, καψουλών, χαπιών ή αμπούλων των οποίων τα κύρια συστατικά (κολλαγόνο, οξύ υαλουρονικό, συνένζυμο Q10 ή οξέα λιπαρά ωμέγα 3 και πρωτεΐνες) δρουν για τη βελτίωση της αισθητική θεραπεία.

Λεμόνι και επίσης honungsfix. Ένα snabbmetod, το οποίο σφίγγει και επίσης ενυδατώνει το δέρμα πριν από την εκδήλωση το βράδυ. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από φρέσκο-στυμμένο χυμό λεμονιού σε συνδυασμό με το μέλι σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε το για σχετικά δέκα λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

Τα πιο ενεργά συστατικά για τη φροντίδα του δέρματος

Τα Διατροφικά καλλυντικά παρέχουν τις βιταμίνες και τα μέταλλα που απαιτούνται για τη διατήρηση της φροντίδας του δέρματος . Επίσης, πολλές από αυτές τις συγκεκριμένες θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα, πάντα υπό την επίβλεψη ειδικών που λαμβάνουν μέρος για την αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης.

Για αυτό, είναι σημαντικό να σημειωθεί ποια είναι τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται περισσότερο :

  • Οξύ υαλουρονικό : αυτό το συστατικό είναι φυσικά απαραίτητο για το δέρμα και ευνοεί την ενυδάτωση και συμβάλλει σημαντικά σε αυτό, χάρη στις τονικές ιδιότητές τους.
  • Κολλαγόνο : αυτή η θεραπεία είναι μία από τις κύριες που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά. Τέτοιες πρωτεΐνες βελτιώνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και την ελαστικότητα.
  • Συνένζυμο Q10 : οι άνθρωποι που συχνά πάσχουν από άγχος ή άγχος παρεμποδίζουν την παραγωγή αυτού του συστατικού στο σώμα σας, γιατί αυτό το θρεπτικό καλλυντικό δρα ως συμπλήρωμα για την παραγωγή ενέργειας. Όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος, είναι σημαντικό για την αντιγηραντική του δράση.

Οφέλη των θρεπτικών καλλυντικών

Είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια διατροφή ισορροπημένη και υγιεινή όχι μόνο για τη διατήρηση της λειτουργίας του σώματος, αλλά και για να μην παράγει ανισορροπίες διατροφικές που εκδηλώνονται στα όργανα και το δέρμα. Στην τελευταία περίπτωση, τα θρεπτικά καλλυντικά περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν πολύ.

Οφέλη των θρεπτικών καλλυντικώνΈνα παράδειγμα τροφής προέλευσης φυτού που ευνοεί τη φροντίδα του δέρματος είναι το λάδι της ελιάς, ένα από τα λιπαρά φυσικά που έχει μεγάλα οφέλη στο σώμα. Οι ιδιότητές τους αντιοξειδωτικά αποτρέπει την γήρανση ενυδατώνει το δέρμα και επισκευάζει τον ιστό που έχει υποστεί βλάβη.

Τα συμπληρώματα διατροφής απαιτούνται για τη διατήρηση μιας σωστής δομής του δέρματος, αποτρέποντας την χαλάρωση ή την εμφάνιση ρυτίδων . Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε τις δόσεις που συνιστώνται καθημερινά και ότι μία περίσσεια μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα.

Επιπλέον, τα προϊόντα Διατροφικά καλλυντικά που διατίθενται στην αγορά πρέπει να πληρούν ένα σύνολο απαιτήσεων που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ως: καθαρότητα, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια ή συνέργεια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κανόνες για τον έλεγχο των συστατικών που μπορούν να συμπεριληφθούν σε βιταμίνες και μέταλλα (A, D, E, K, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, εκχυλίσματα φυτών). Για αυτά τα συμπληρώματα θεωρούνται ότι τα θρεπτικά καλλυντικά πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον ένα 15% της αξίας των θρεπτικών συστατικών.

Το Διατροφικά καλλυντικά παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη όποτε καταναλώνεται τόσο υπεύθυνο και λογικό όπως, για παράδειγμα:

  • Ενίσχυση των νυχιών και των μαλλιών.
  • Αποτρέψτε τη γήρανση του πρόωρου δέρματος.
  • Αναγέννηση κυτταρικών ιστών.
  • Αποτρέψτε την πτώση των μαλλιών.
  • Επιτάχυνση μαυρίσματος.
  • Διατήρηση της φυσικής ομορφιάς.
  • Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου με φυσικό τρόπο.

Εν κατακλείδι, το Διατροφικά καλλυντικά είναι ένα τεχνικό καινοτόμο κάθε φορά που εμφανίζεται περισσότερο στον τομέα της φαρμακευτικής και της ζωής των ανθρώπων, οι οποίοι πρέπει να έχουν κατά νου ότι ο αντικειμενικός παράγοντας της Διατροφικά καλλυντικά συνοδεύεται από μια διατροφή ισορροπημένη με μεγάλες ποσότητες αρχών για να βοηθήσει διατηρεί τη φροντίδα του δέρματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here