Κανόνες κατανάλωσης οίνου

0
1360
drinking3

Το κρασί είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αλκοόλες. Έχει μια μακρά φόντο και πολλά ενδιαφέροντα συνήθειας, καθώς και ρουτίνες που συνδέονται με τη χρήση του. Του προσφέρω λίγη προσοχή να εκτιμήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματά του.

drinking3

Σίγουρα, το κρασί, μπορείτε απλά να θέσει τον εαυτό του ένα ποτήρι και, επίσης, δεν δίστασε να καταναλώνουν αλκοόλ. Υπάρχουν κόκκινα κρασιά που είναι τόσο ζόρι δοσολογία προσοχή να μην άξιζε.

Παρ ‘ όλα αυτά, η αξία του VIN για τα οποία η στρατηγική αυτή θα μπορούσε σίγουρα να είναι απλά παράλογο, και επίσης είμαστε, στην πραγματικότητα έχουμε χάσει απλά την ευκαιρία για να μάθετε κάτι το ιδιαίτερο. Για το λόγο αυτό, σας συνιστώ να μάθετε την βασική μια χούφτα των πολιτικών της, το οποίο εξυπηρετεί και, επίσης, καταναλώνουν αλκοόλ λευκό κρασί. Δεν σνομπισμό, εδώ μιλάμε μόνο σχετικά με μια λειτουργική μέθοδο, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του αλκοόλ.

ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΟ ΕΎΡΟΣ

Αρχικά, θα ήθελα να έχετε κατά νου ότι το κόκκινο κρασί είναι το ποτό της χαράς. Καμία απαίτηση να το πάρει για ειδικές εκδηλώσεις. Βεβαίως, υπάρχουν κρασιά που δικαιούνται ξεχωριστή ρύθμιση, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που θα μας κάνει απόψε, και αυτοί που πρέπει να επιλέξουν για το δείπνο.

drinking

Λαμβάνοντας Ένα Ταξίδι με τη Νότιο-Δυτική Ευρώπη, θα δείτε ότι στην Ιταλία, τη Γαλλία ή την Ισπανία, το κρασί είναι τόσο διαδεδομένη που αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα. Ως παράδειγμα, στην Ιβηρική Χερσόνησο, αραιώστε το με νερό πριν το φαγητό, μια ζεστή μέρα, καθώς και γρήγορη, δεν τοις εκατό. Είναι μια πραγματικότητα σε πολλές χώρες της Βόρειας, είναι, ωστόσο, με τη συγκίνηση του σοκ.

Η σωστή επιλογή του ένα ποτήρι κρασί στη γιορτή, είναι, επίσης, συνδέεται με μια αντίστοιχη επιλογή του χρόνια, ή την έλλειψή της, με την οποία πίνουν.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΟΎΚΛΑ

Μπούκλες για το κόκκινο κρασί που φέρει την αγορά, από τη βασική τεχνική τεχνολογίες. Σου συνιστούμε, ωστόσο, είναι η απλότητα. Μικρό διπλώνοντας το τιρμπουσόν barmański (η υποτιθέμενη “trybuszon”) είναι ένα εργαλείο που κάνει χρήση του από την πλειοψηφία των ειδικών, καθώς και είναι, επιπλέον, εξαιρετικά λάτρης τους. Λόγω της χαμηλής λεπίδα σας επιτρέπει να γρήγορα να εξαλείψει το καπάκι που προστατεύει το λαιμό και επίσης κινητό βραχίονα βοηθά στην άκρα της τηλεόρασης, σχεδόν χωρίς τη χρήση βίας πολλές ευχαριστίες στον μοχλό.

Ωστόσο, είναι επίσης εξέχουσα μπούκλα πεταλούδα, με 2 κάγκελα στις πλευρές του, και επίσης το παραδοσιακό μοτίβο, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1930. Λιγότερο λειτουργική από barmańskiego, αλλά και στο σπίτι του βασίζεται σε γεύσεις.

ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ

Η κατανάλωση αλκοόλ λευκό κρασί είναι ένα πολύ σημαντικό επίπεδο τη θερμοκρασία στην οποία σερβίρεται. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο προκλητικό στοιχείο για την επίτευξη, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε. Το επίπεδο θερμοκρασίας εξαρτάται από το πόσο πραγματικά μας λάθος θα παραμείνει “ανοιχτό” κράτος, που είναι, να αποκαλύψει το άρωμά του και επίσης τη γεύση.

drinking2

Κρύο λάθος πολύ λιγότερο αισθητή θα είναι σίγουρα το . Μειωμένη θερμοκρασία επίπεδο θα βοηθήσει επίσης ένα κομμάτι για να καλύψουν τη γεύση του αλκοόλ, καθώς και τα ζαχαρούχα τρόφιμα, και παρεμπιπτόντως, uwydatni γεύση του τανίνη και το επίπεδο της οξύτητας. Στόχος μας παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικές βέλτιστη.

Για παράδειγμα, κόκκινα κρασιά είναι συνήθως πλήρης, αλλά και άφθονη γεύσεις και οι μυρωδιές είναι καλύτερο να σερβίρεται σε θερμοκρασία γύρω. 16 ° -18 ° C. Αυτή η υποτιθέμενη “θερμοκρασία δωματίου”, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι συνήθως στους χώρους μας λίγο πιο ζεστά. Μικρή κλιματισμός, κατ ‘ αποτέλεσμα είναι εδώ.

Η ΜΕΤΆΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΎ

Το κρασί είναι απαραίτητο για τα αλκοολούχα ποτά, τα οποία απαιτούν αέρα για να ξεκινήσει η πληρότητα τους το άρωμα όσο και τη γεύση. Μπορούμε να πούμε ότι μετά από πολύ καιρό κλεισίματος στο μπουκάλι, πρέπει να ενισχυθεί για να Πάρει επάνω. Αυτό δείχνει ότι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μετά odkorkowaniu πριν ήμασταν σε θέση να το αναγνωρίσει σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό χρησιμοποιεί κυρίως κόκκινα κρασιά, μακράς ωρίμανσης στο δοχείο. Το κόκκινο κρασί θα συμβεί γρήγορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here