5 ασκήσεις για να χάσετε βάρος γρήγορα

0
2916
5 ασκήσεις για να χάσετε βάρος γρήγορα

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους. Οι ειδικοί στα αντιβιοτικά στη φυσική δραστηριότητας της μεθόδουέχουν σχεδιάσει ένα κύκλωμα ασκήσεων για την καταπολέμηση του λίπους ενδομυϊκού , το οποίο είναι ότι επιβραδύνει την απώλεια βάρους .

Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για άτομα με διαβήτη τύπου 2 , αλλά αποτελεσματικό για όλους τους τύπους ατόμων που θέλουν να χάσουν βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ειδικοί προτείνουν πρώτα τη θέρμανση, ξεκινήστε με ασκήσεις τόνωσης και κάντε τις ασκήσεις καρδιαγγειακά αργότερα κατά την προπόνηση του τόνου. Στο τέλος, συνιστάται να τεντώσετε απαλά τους μυς.

Καταλήψεις

ΚαταλήψειςΑυτή η κλασική άσκηση Toning βοηθάει στην εργασία των ποδιών και των γλουτών σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώστε ελαφρώς τα πόδια σας και κάντε τη χειρονομία να καθίσετε, κρατώντας το βάρος σας στα τακούνια σας.

Οι μπάλες των ποδιών πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τα γόνατα, ούτε πιο ανοιχτές ούτε πιο κλειστές, για να αποφευχθεί τραυματισμός. Χρησιμεύουν στην ενίσχυση της ισορροπίας και στην αποφυγή μιας κακής στάσης. Μπορούμε να κάνουμε 3 σετ των 10 επαναλήψεων της άσκησης το καθένα, με ανάπαυση μεταξύ κάθε σειράς.

Κάμψεις

Σε αυτήν την άσκηση τόνωσης λειτουργούν κυρίως τα χέρια και το στήθος . Υποστηρίζουμε τα χέρια στο πάτωμα και κάτω από το σώμα, διατηρώντας την πλάτη ευθεία και ρίχνοντας τους αγκώνες προς τα πίσω. Επιτρέψτε να βελτιώσετε το άθλημα απόδοσης γενικά. Μπορούμε να κάνουμε 3 σετ των 10 επαναλήψεων της άσκησης το καθένα, με ανάπαυση μεταξύ κάθε σειράς.

ABS

Είναι μια άσκηση για τονωτική τέλεια για τη λειτουργία του κορμού και των κοιλιακών. Βρισκόμαστε στο πάτωμα στην πλάτη μας, με τα πόδια μας λυγισμένα και παρόμοιο άνοιγμα με το πλάτος των γοφών. Βάζουμε τα χέρια στα πλάγια και ανεβαίνουμε τη λεκάνη προς τα πάνω. Είναι εξίσου σημαντική η άνοδος της πτώσης, οπότε πρέπει να ελέγξουμε την κίνηση προς τα κάτω, όχι να μας απογοητεύσει. Μπορούμε να εκτελέσουμε τρία σετ των 10 επαναλήψεων το καθένα , με ανάπαυση μεταξύ κάθε σειράς.

Γρύλοι άλματος

Γρύλοι άλματοςΣε αυτήν την άσκηση αερόβια λειτουργούν ευελιξία, δύναμη και κινητικότητα, επιπλέον βοηθούν στη βελτίωση του συντονισμού και της ισορροπίας . Πρόκειται για το άνοιγμα και το κλείσιμο των ποδιών ενώ δίνονται άλματα και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το άνοιγμα και το κλείσιμο των χεριών. Μπορούμε να εκτελέσουμε τρία σετ των 10 επαναλήψεων το καθένα, με ανάπαυση μεταξύ κάθε σειράς.

Ποδήλατο

Το ποδήλατο στατικό μπορούμε να εκτελέσουμε μια αερόβια άσκηση πολύ ολοκληρωμένη για να βελτιώσουμε τον συντονισμό και τη δύναμη. 15 λεπτά με το ποδήλατο, η δύναμη των ποδιών με μέτρια ένταση, αρκεί για να παρατηρήσει τα οφέλη της. Επίσης μπορούμε να επιλέξουμε να φύγουμε από το δρόμο για ποδήλατο.

Σύμφωνα με κλινικές δοκιμών σε μια τάξη, η περιστροφή 50 λεπτών θα κάψει έναν μέσο όρο 600 θερμίδων σε σύγκριση με τις 400 σε μία αντλία σώματος. ¿Όμως, κατά την παραγωγή του βάρους δεν είπαν ότι θα μπορούσε να αυξήσει το βασικό μεταβολισμό και να κάψει περισσότερο για πολύ; Ναι, είναι έτσι, αλλά στην περίπτωση της περιστροφής λειτουργεί επίσης σε διαστήματα, οπότε φτάνετε σε επίπεδα υψηλού όγκου λακίντο οξέος για να αυξήσετε τον ρυθμό μεταβολισμού. Νίκη και στα δύο πεδία για το γύρισμα.

Τρέξιμο ή κολύμπι

Μια άλλη κλασική μονομαχία. Η μονομαχία διασπάται στο πλάι του τρεξίματος. Γιατί; Για να ξεκινήσετε γιατί δεν είναι όλες οι τεχνικές κολύμβησης «καύση» ίδια. Υπολογίζεται ότι το κολύμπι στην πεταλούδα καίει σχεδόν διπλάσιο από το στήθος. Επιπλέον, η προπόνηση αερόβια ότι η περισσότερη καύση λίπους είναι ότι επεκτείνεται περισσότερο από 40 λεπτά και εκτελείτε στο 70-80% του τρέχοντος μέγιστου σας: επομένως θα πρέπει να κολυμπήσετε σε μια ώρα πεταλούδα σε όλα τα χάπια για να το κάψετε για να τρέξει , κάτι που δεν είναι προσιτό σε πολλούς.

Πιλάτες ή γιόγκα

Πιλάτες ή γιόγκαΑν και είναι δύο μαλακοί κλάδοι από την άποψη της απώλειας βάρους σε πιλάτες, λειτουργεί πολύ μυς, σε όλο τον πυρήνα ή το κεντρικό μέρος του σώματος: ένας πιο μυς, ο μεταβολισμός πιο γρήγορα και η καύση θερμίδων περισσότερο της ημέρας .

Ναι, υπάρχουν κλάδοι όπως η γιόγκα birkham (η οποία ασκείται σε ένα δωμάτιο στους 40 βαθμούς και σε μια υγρασία 40%) όπου σε μία ώρα μπορείτε να χάσετε έως και 800 θερμίδες (περισσότερες από το τρέξιμο!).

Πυγμαχία ή άλμα του σχοινιού

Πολλές από τις νέες μεθόδους του αερόμπικ έχουν εκπαιδευτεί στον μποξ, και αυτό είναι ένα από τα αθλητικά “fat burner” για την αριστεία. Έτσι, η σωματική μάχη ξεχωρίζει. Ωστόσο, σε αυτές τις τάξεις είναι προφανές ότι μια άσκηση είναι τόσο αποτελεσματική και απλή όσο το άλμα του σχοινιού (σε μισή ώρα θα κάψει τις ίδιες θερμίδες που σε μια τάξη του γυμναστηρίου σε αυτόν τον τρόπο). Εσείς αποφασίζετε τι σας αρέσει περισσότερο, αλλά μην ξεχάσετε να πηδήσετε το σχοινί είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε πότε και πού θέλετε.

Μελέτες έχουν δείξει ότι, υπό το βλέμμα της υψηλός-θερμίδας αντιμετωπίζει διεγείρει μέρη του εγκεφάλου που ελέγχουν την πείνα και το σύστημα ανταμοιβής. Οπότε δεν πεινούσες πριν, θα μάθετε είναι εγγυημένη για να είναι στον πειρασμό να φάτε κάτι “άχρηστο”, και πεινάς κιόλας για να μάθετε, να μην τα συναισθήματα να υποχωρούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here